Skip to main content

15 december 2024

Geniet van een Betoverende Muzikale Middag met Babette Zwinkels op Het Leefgoed de Olifant

We vinden het geweldig Babette Zwinkels aan te kondigen. Een jonge en getalenteerde singer-songwriter, die terugkeert naar Het Leefgoed de Olifant voor een unieke muzikale middag. Babette is geen onbekende voor ons; ze heeft al meerdere keren opgetreden bij huwelijken en intieme feesten op onze locatie, en we zijn blij dat ze nu haar eigen muzikale middag bij ons komt verzorgen.

Babette, een 22-jarige Haagse singer-songwriter, schrijft en zingt Nederlandstalige nummers die zich bewegen tussen pop en kleinkunst. Met haar gitaar begeleidt ze zichzelf en geeft ze een unieke draai aan bekende nummers. Haar debuut-EP ‘Zie Jij?’ uit 2021 en haar tweede EP ‘Bisous, Babette’ uit 2022, waarin ze Franse chansons vertolkt, laten zien hoe veelzijdig haar talent is.

Recent afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, droomt Babette ervan om haar muzikale carrière voort te zetten en uiteindelijk in het theater te staan met haar eigen show. Maar eerst verwelkomen wij haar op Het Leefgoed de Olifant, waar ze onze gasten zal trakteren op een intieme en onvergetelijke muzikale ervaring.

En natuurlijk verzorgen we ook een heerlijk 4-gangen menu, speciaal samengesteld om deze bijzondere middag compleet te maken. Het belooft weer een prachtige Lazy Sunday Afternoon te worden, vol muziek, smaak en gezelligheid. Kosten optreden en lunch € 65,– aanvang 12:30 uu.

Mis deze bijzondere middag niet! Reserveer nu je tafel en laat je verrassen door het talent van Babette Zwinkels, terwijl je geniet van culinaire hoogstandjes op het mooiste plekje van Zuidplas

Klik hier om de muziek van Babette te beluisteren op Spotify.