Skip to main content

1 december 2024

Een zondag om niet te missen: a la C’art

Ben jij liefhebber en collector van hedendaagse kunst en hou je van fine dining? Dan mag je deze exclusieve middag niet missen!

Op zondag 1 december organiseert fine dining-restaurant De Koningin op het landelijk gelegen Leefgoed De Olifant in Nieuwerkerk aan den IJssel samen met kunstgalerie Mevrouw Boon uit Moordrecht een middag waarop jij en je gezelschap letterlijk aan tafel gaan met werken van hedendaagse kunstenaars. Tijdens een verrukkelijk viergangendiner krijgen jullie bij drie gangen een bijzonder kunstwerk op of bij je tafel geserveerd, waar jullie tijdens het genieten van het diner naar kunnen kijken en met elkaar over van gedachten kunnen wisselen. Van een vervreemdende sculptuur tot een spraakmakend schilderij tot 3D-kunst gemaakt van een ongebruikelijk materiaal: de werken zullen interessante conversation starters zijn en kleur geven aan het diner. De twee galeriehouders van Mevrouw Boon, Ron & JP, draaien intussen sfeervolle plaatjes om bij te dineren.

Het uiteindelijke doel van de middag is om kopers voor de unieke kunstwerken te vinden. Tijdens het dessert is het daarom mogelijk om ook de werken op de andere tafels te bewonderen. Als kers op de taart is er de gelegenheid om de kunstenaars te ontmoeten en met hen in gesprek te gaan.

We kijken ernaar uit om dit kunstzinnige en culinaire avontuur op deze mooie locatie met jou en je gezelschap aan te gaan!

Reserveer via de link. kosten € 65,– Aanvang 12:30 uur