Skip to main content

3 november 2024

Laurie Akkerman een muzikale reis belooft en een betoverend avontuur

Ontsnap aan de drukte van de week en geniet van een **Lazy Sunday Afternoon** met de betoverende muziek van Laurie Akkerman. Ja, het is de dochter van Jan Akkerman bekend van Focus, samen met Thijs van Leer.  Laurie heeft haar eigen weg gekozen. Als getalenteerde zangeres, songwriter en zangdocente weet Laurie precies hoe ze haar publiek moet raken met haar meeslepende teksten en melodieën. Haar muziek biedt troost en herkenning, zodat je voelt dat je niet alleen bent met je gedachten en gevoelens.

Met haar rijke achtergrond in Vocal Performance, opgedaan aan het prestigieuze conservatorium in Londen, en een indrukwekkend repertoire aan originele nummers, zoals haar debuutsingle *’Bij Elkaar Zijn’*, neemt Laurie je mee op een muzikale reis vol emotie en schoonheid. Of het nu een intieme akoestische sessie is of een energieke live performance, Laurie’s unieke stijl en sprankelende energie laten je gegarandeerd met een glimlach achter.

Wil jij jouw zondagmiddag op een bijzondere manier doorbrengen? Laat je betoveren door Laurie’s stem en ervaar hoe muziek je raakt op een dieper niveau. Mis het niet – dit is jouw kans om even helemaal op te laden en te genieten van een onvergetelijke muzikale ervaring.

**Reserveer nu jouw plekje voor een Lazy Sunday Afternoon met Laurie Akkerman en laat je meevoeren door de magie van haar muziek.**

Kosten € 65,– Aanvang lunch 12:30 uur