Van wijngaard tot bord – Klassiek Frans diner met Bourgogne-wijnen
Laat je meevoeren naar Bourgogne en beleef een avond om niet te vergeten.

Zaterdag 8 november 2025 wordt Restaurant De Koningin omgetoverd tot een stukje Frankrijk. Deze avond staat volledig in het teken van één van onze favoriete wijnstreken: de Bourgogne.
Onze sommelier Sander Uitewaal neemt je mee op een smaakreis door de regio, terwijl chef Tim Conijnenberg en zijn team een schitterend klassiek Frans 5-gangenmenu bereiden. Elk gerecht is met zorg samengesteld om de Bourgogne-wijnen perfect tot hun recht te laten komen.
Die avond schenken we uitsluitend wijnen uit de Bourgogne – van frisse, elegante witte tot verfijnde, karaktervolle rode wijnen. Een unieke kans om de veelzijdigheid van deze beroemde streek te proeven in combinatie met tijdloze Franse keukenklassiekers.
Het wordt een avond vol smaak, vakmanschap en Franse elegantie.
Garni
Tartalette | 5-spice | Confit de Canard | Bleekselderij
Amuse
Creme Fines de Claires | Ijs van Topping ‘Ambour
&
Eclair | Langoustine | Groene Zuring | Komkommer | Creme Fraiche
Voorgerecht
Crab | Mango | Escargot emulsie | Eitjes dressing
Tussengerecht
ChateauBriand Wellington | Mornay saus
Tussengerecht 2
Kerrie crème brûlée | Appel | Foies Gras
Hoofdgerecht
Entrecôte | Hãsselback | Lotus | Légumes | Specerijen Jus
Kaaswagen de Koningin
Selectie van onze kaaswagen 3 of 6 stuks
incl. marmelades of jam of notenbrood
Dessert
Tarte Tin Deconstructie
Friandises
Macaron | Canalé
De details
Tafel reserveren
Zin in een culinaire avond uit? Reserveer dan nu voor een diner bij De Koningin restaurant fine dining. Laat je verrassen en geniet van een onvergetelijke avond.
